ПАРТНЕРСЬКИЙ ФОРУМ «ОСВІТА ГРОМАДИ – 2021: ВЕКТОРИ ЯКОСТІ ТА УСПІХУ»

Партнерський форум «Освіта громади – 2021: вектори якості та успіху» зібрав спільноту проактивних керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, інклюзивно-ресурсного центру задля обміну кращими практиками, обговорення викликів та пошуку спільних рішень у новому 2021-2022 навчальному році. Форум стартував із експрес-огляду освітнього простору Дунаєвецької ЗОШ №4: оновлені класні кімнати, рекреаційні розвантажувальні куточки, естетичні коридори – уже чекають на учасників освітнього процесу.

Основний акцент зустрічі було поставлено на методиці організації харчування учнів. Так розроблено перспективне 4-тижневе меню за новими стандартами, адаптоване до існуючої цьогоріч вартості харчування. Оновлене меню запрацює з 1 вересня 2021 року. Усі присутні, серед них і діти, апробували велику кількість різноманітних страв: «Львівський сирник з морквою та сметаною», «Фритата», «Чилі кон карне», «Китайська печеня зі свининою», «Котлети по-міланськи з сиром», «Пастушиний пиріг з куркою», «Суп білий з галушками”, «Ризото із зеленим горошком», «Лобіо з квасолі», велике розмаїття різних салатів та багато іншого.

Відкрила Форум заступник міського голови Алла Бец, яка побажала усім вдалого старту, творчих здобутків на освітянській ниві та висловила сподівання, що рік навчальний буде успішним та продуктивним, без непередбачених викликів.

Про підготовку закладів освіти громади до роботи у новому 2021- 2022 навчальному році інформувала начальник управління освіти, молоді та спорту Інна Ісакова, висловивши упевненність, що досвід освітян, їх професіоналізм та відданість справі дозволить працювати на високому рівні. Адже сьогодні якісна школа – це наша спільна відповідальність!

Відмічено результативну роботу колективів щодо підготовки закладів до нового навчального року, а саме: Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія», Миньковецької ЗОШ І-ІІІ ст., Дунаєвецького ЗДО №5 «Усмішка», Дунаєвецького ЦРД «Пролісок», КУ ДМР «Центр позашкільної освіти». Про партнерську взаємодію як запоруку ефективного функціонування закладу освіти в умовах Нової української школи виступила директорка Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.,№4 Оксана Каліновська. Нові освітні можливості модернізації діяльності закладів дошкільної освіти презентувала директорка Дунаєвецького ЗДО №5 «Усмішка» Наталія Криськова.Директорка Центру ПРПП Галина Давиденко ознайомила присутніх з роботою Центру як потужної платформи співпраці педагогів в умовах територіальної громади. Основні вектори управління закладами освіти в умовах реалізації концепції НУШ окреслив спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Олег Самуник. Результатом роботи форуму стало визначення спільних перспективних шляхів розвитку освітнього простору Дунаєвецької міської територіальної громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *