Онлайн-зустріч фахової спільноти учителів зарубіжної літератури

27 серпня 2021 року з ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради в онлайн-просторі серпневої коучинг-сесії з питань підготовки до нового 2021-2022 навчального року зустрілись представники фахової спільноти учителів зарубіжної літератури Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської територіальних громад. Зустріч відбулась за підтримки методиста НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького ОІППО – Юлії КАЛІНОЧКІНОЇ.
У тісному колі однодумців обговорили інструктивно-методичні матеріали щодо викладання зарубіжної літератури у 2021-2022 навчальному році, проаналізували дослідження PISA щодо читацької грамотності учнів ЗЗСО, розглянули коло питань, пов’язаних з умінням організовувати навчальну діяльність в нових умовах та визначати шляхи подальшого саморозвитку. Педагоги мали змогу висловити свої побажання щодо форм підвищення кваліфікації у новому навчальному році.
Дякуємо Юлії Михайлівні за грунтовні методичні настанови, надану можливість педагогам отримати відповіді на проблемні питання викладання зарубіжної літератури і маємо надію на продовження тісної співпраці та активної комунікації.
Сподіваємось, що віртуальна коучинг-сесія стала успішною подією для педагогів, місцем зустрічі з колегами, дала можливість обговорити насущні професійні проблеми, поділитись досвідом, отримати свіжі ідеї та налагодити тісну співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *