Зустріч педагогів предмету “Основи здоров”я”

Предмет «Основи здоров’я» — унікальне досягнення сучасної української школи. Він дає дітям шанс сформувати важливі життєві уміння, які допоможуть їм зберегти здоров’я, гармонійно розвиватись і в майбутньому стати успішними, стійкими до викликів сучасного світу.
З ініціативи ЦПРПП для фахової спільноти учителів “Основ здоров’я” Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ОТГ 27 серпня 2021року проведено серпневу коучінг-сесію.
Зустріч проведено в рамках співпраці з ХОІППО, за участі методиста НМЦ виховної роботи та позашкільної освіти ХОІППО Поліщук Ганни Йосипівни.
Педагоги на зустрічі обговорили питання оцінювання на уроці основ здоров’я, використання різноманітних платформ в підготовці та проведенні уроків. Було зазначено, що увага вчителя має бути зосереджена на проведенні занять з використанням методів навчання, що ґрунтуються на активній участі всіх учнів: роботі в групах, обговоренні, мозкових штурмах, розробці концептуальних карт, рольових іграх дискусіях, творчих проєктах, інтерв’ю, аналізі життєвих ситуацій, екскурсіях, моделюванні розв’язання проблеми тощо.
Щиро дякуємо Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (ХОІППО), зокрема Anna Polishyk за співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *