Теоретико-практичний сертифікований тренінг для працівників соціально-психологічних служб закладів освіти

18 лютого в рамках співпраці Центру професійного розвитку педагогічних працівників з Кам’янець-Подільським університетом ім.І.Огієнка, при дієвій підтримці управління освіти, молоді та спорту ДМР відбувся теоретично-практичний сертифікований тренінг «Використання арт- терапевтичних технік у роботі практичного психолога».
З практичними психологами та соціальними педагогами закладів освіти працювала Гоцуляк Наталія Євгенівна – кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології, керівник Української асоціації сімейних психологів. Тренінг був насиченим, продуктивним, корисним у подальшій практичній роботі – вже в закладах освіти.
Учасники попрактикували чималу кількість вправ та методик для роботи з дітьми: «Як зробити так, щоб думка інших не заважала», пентограму «Джинжера», «Образа на маму», «Сила цілей», «Внутрішня тінь», «16 асоціацій.Інсайт», мозкову «жуйку», «Ремонт в кімнаті страхів, фобій» тощо. Така форма роботи є ще одним вагомим кроком ефективної взаємодії з Кам’янець-Подільським національним університетом ім.Івана Огієнка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *