Засідання онлайн-школи новопризначеного керівника закладу освіти

Управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради проведено засідання онлайн-школи новопризначеного керівника закладу освіти в рамках Угоди про співпрацю з Центром ПРПП. Навчання пройшли 15 директорів закладів освіти.
Начальник управління І.Ісакова розкрила у своєму виступі основні аспекти організації освітнього процесу в закладах освіти, якості надання освітніх послуг, функціонування закладів в умовах карантину, наголосила на впровадженні нового Санітарного регламенту.Особливу увагу Інна Анатоліївна приділила створенню безпечних умов підвезення учнів до навчальних закладів в зимовий період.
Навчання керівників включало питання ведення ділової документації у закладі освіти (Е.Паламарчук, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту ДМР), організація контролю за станом організації харчування (Л.Гудзяк, технолог групи ЦЗ).
Про роботу Центру професійного розвитку педагогічних працівників, плани щодо створення умов для професійного розвитку педагогів, співпрацю з освітніми установами розповіла директор Центру ПРПП Г.Давиденко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *