Навчаються класоводи 3 класів НУШ

Сьогодні, 20 січня 2021 року, відбулася віртуальна зустріч з учителями, які навчають третьокласників. Захід відбувся відповідно до плану роботи КУ ДМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2021 р. Консультант Наталія Дармограй зупинилась на орієнтирах для професійного розвитку педагога. Звернула увагу на те, що стартувало обговорення електронних версій підручників для 4 класів НУШ, розпочато з 18 січня реєстрацію на сертифікацію 2021. Алла Ковальчук продовжила питання сертифікації педагогів. адже вона була сертифікована у 2019 році. Наталія Мельничук у 2020 році спробувала себе у ролі експертки на сертифікації, тому теж доповнила дане питання. Після такого обширного обговорення сертифікації сподіваємось, що більша кількість педагогів подасть свої заявки. Потрібно вірити у власні сили, якщо хочемо надихати учнів, робити їх сильнішими!!!
Питанню “Особливості організації освітнього процесу в 3 класах НУШ” було виділено левову частку часу. Адже саме щодо оцінювання та ведення документації виникає найбільше запитань у класоводів третіх класів. Член методичного активу Дунаєвецької міської ради Наталія Мельничук зупинилась і на записах журналів, і на оцінюванню третьокласників, і на діагностичних роботах. Розкрила питання відслідковування прогресу учня. Відповіла на запитання колег.
Вчитель Дунаєвецького НВК “ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія” Оксана Леміжанська поділилась досвідом організації та проведення самостійних робіт на уроках початкових класів.
Щиро дякуємо усім учасникам зустрічі. сподіваємось, що змогли бути корисними і кожен отримав відповіді на свої запитання.
Кожна категорія педагогів для спілкування має власну групу у Viber, у якій можуть продовжити спілкування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *