Віртуальна педагогічна зустріч для класоводів 1-2 класів

18 січня 2021р., відповідно до плану роботи КУ ДМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2021 р., було проведено , які працюють в 1-2 класах НУШ. Консультант ЦПРПП Дармограй Наталія звернула увагу на те, що “Професійний стандарт вчителя початкових класів”, затверджений 23 грудня 2020 року, втілює сучасний підхід до визначення переліку та опису загальних і професійних компетентностей вчителя. Зупинилась на кодифікації профстандарту. Консультант повідомила про початок реєстрації на сертифікацію вчителів початкових класів.
Вчитель-методист Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст./3 Ковальчук А.В., яка пройшла сертифікацію в 2019 році, пояснювала важливість сертифікації для професійного зростання педагога.
Член методичного активу Дунаєвецької міської ОТГ, Сіркізюк Н.Є., зупинилась на методичних рекомендаціях організації навчального процесу в 1-2 класах НУШ.
Вітровчак Вікторія Вікторівна, вчитель 1 класу Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ст., член методичного активу проаналізувала формувальне оцінювання в 1 класах НУШ.
З використанням мобільних додатків в освітньому процесі початкової школи знайомила вчитель 2 класу Січинецької гімназії Боднарчук Лілія Василівна. Педагог ознайомила присутніх з додатками Tux Paint, Gcompris, Andoidifi, Quiver, Quick Brain, Kids math, Cool math games. Лілія Василівна надала рекомендації щодо використання кожного додатка та продемонструвала відео роботи Quiver.
Матвєєва Лариса Віталіївна, вчитель 1 класу Залісецької гімназії ділилась досвідом використання прийомів критичного мислення для розвитку мовлення в НУШ. Вчитель продемонструвала ще й використання “Куба Блума” на уроках. Проблемні питання, мотивація – це шлях до успіху кожного учня…
Щиро дякуємо усім учасникам зустрічі. Надіємось на подальшу співпрацю. Пам’ятаймо, що початкові класи закладають фундамент в будівництві успішної особистості. Наскльки міцною буде будівля великою мірою залежить від педагога, який є і архітектором, і постачальником, і будівельником цього фундаменту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *