Педагогічна студія учителів предметів освітньої галузі «Мистецтво»

9 січня на базі КЗ Дунаєвецької міської ради ” Будинок творчості школяра” відбулось засідання педагогічної студії учителів предметів освітньої галузі «Мистецтво».
Методист МК Ковальчук М.П. ознайомила учасників засідання, вчителів музичного, образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво» з новими підходами до викладання предметів. Особлива увага зверталась на STEM- освіту, елементи якої присутні у вивченні мистецьких дисциплін (розвиток творчого мислення, навичок використання інженерного підходу до розв’язання реальних завдань, розуміння важливості дизайну, усвідомлення ролі технологій у їхньому вирішенні, навчання основам моделювання і художньо-технічного проектування, що дає змогу кращого розуміння принципів естетики.)
В практичному модулі проведено практикум ” Використання сервісу LearningApps.org на уроках “Мистецтва”, як навчального ресурсу або для самостійної роботи”. Варто відмітити, що педагоги активно працювали на смартфонах над вправами даного сервісу, опановуючи хмарні технології та активізуючи мистецько-педагогічну творчість.
Приємною арт-терапією для педагогів стало відвідання Галереї дитячої творчості.

Презентації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *