Методичне об’єднання заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та голів МО класних керівників

10 січня відбулось  засідання методичне об’єднання заступників директорів шкіл з виховної роботи, педагогів-організаторів, керівників МО класних керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ОТГ, Дунаєвецької та Смотрицької селищних ОТГ. Учасники заходу обговорили особливості організації виховного процесу в умовах Нової української школи. Методист МК Ковальчук М.П. акцентувала увагу на основних аспектах моделювання наскрізного виховного процесу , спрямованого на формування системи духовно-моральних цінностей школярів, їх особистісної життєвої позиції як громадянина і патріота своєї держави.
В практичному блоці педагоги мали можливість обмінятися досвідом роботи та вдосконалити знання з медіаграмотності. На питанні національно- патріотичного виховання в закладі освіти зупинилась Францішко А.В., педагог-організатор Січинецького НВК. Ефективну роботу учнівського самоврядування, цікаві форми роботи з лідерами та діяльність в школі дитячого омбудсмена презентувала колегам педагог-організатор Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Попова І.К.
Актуальний майстер- клас з ” Використання сучасних інформаційних технологій в роботі педагога-організатора. Робота з відеоредакторами” провела Добровольська О.І., педагог-організатор Вихрівської ЗОШ І-ІІст.
Реалізацією програми “Healthi schools: заради здорових та радісних школярів” та мандариновими сюрпризами поділилась педагог-організатор Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Л. М.Олексійко. А Коханюк О.А., педагог-організатор Міцівецької ЗОШ І-ІІст. презентувала творчі проєкти, успішно реалізовані в закладі освіти та провела майстерку “Креатив +”.
Проведення таких методичних заходів сприяє обміну досвідом серед педагогів, підвищенню їх фахової майстерності та популяризації педагогічних здобутків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *