Експеримент завершено успішно!

1 жовтня відбулось засідання комісії з питань інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи з проблем виховання, розвитку дітей та учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладів Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України, на якому буде  заслухано Звіт директора комунального закладу Дунаєвецької міської ради «Будинок творчості школяра» Пивоварової В.І. про завершення дослідно-експериментальної роботи, що проводилась на базі закладу, відповідно до наказу   Міністерства  освіти і науки України від 11.08.2014 №  927.

Чотири роки Будинок творчості школяра був науковим майданчиком  Всеукраїнського рівня з розвитку життєвих компетентностей особистості, досвід роботи якого запозичували інші  заклади позашкільної освіти . За цей час педагогічний колектив зумів створити модель освітнього простору  життєтворчості. Педагоги -експериментатори мали широкі можливості для інноваційної діяльності, оскільки на практиці могли експериментувати і переконуватись в ефективності авторських методик, корегувати їх, здійснювати детальну структуризацію досліджень навчально-виховного процесу.  Методичною службою було організовано діагностичну, консультаційну та корекційну роботу з проблеми експерименту.

За активну реформаторську позицію, створення  інноваційного експериментального простору, розроблення моделі закладу інноваційного типу педагогічний колектив закладу нагороджений Подякою Державної  наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства  освіти і науки України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *