Навчання новопризначених керівників закладів дошкільної освіти

06 вересня  2019 року  відбулося навчання новопризначених керівників закладів дошкільної освіти у формі інструктивно-методичної наради «Організація роботи з діловою документацією у ЗДО Дунаєвецької міської ради». На нараду була запрошена заступник міського голови Н.Слюсарчик.

З загальними вимогами до створення та оформлення документів ЗДО, порядком ведення трудових книжок, з наказом, як одним  із видів розпорядчих документів, систематизацією та зберіганням документів ознайомила присутніх головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту ДМР Е.Паламарчук.

Г.Давиденко, методист МК управління освіти,молоді та спорту ДМР розкрила питання щодо планування освітнього процесу в ЗДО, А.Михальська, завідувач ЦРД «Пролісок» інформувала про перелік обов»язкового складу документів ЗДО, ознайомила керівників з орієнтовним переліком  наказів ЗДО.

Л.Гудзяк, технолог дитячого харчування групи централізованого забезпечення управління освіти, молоді та спорту ДМР розглянула питання    ведення документації з організації харчування , а О.Лігоцька, головний бухгалтер управління освіти, молоді та спорту ДМР, повідомила про вимоги до ведення фінансової звітності керівником ЗДО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *