Закінчення навчального року у початкових класах.

                                                До уваги вчителів 1-х класів

  1. Підсумкове оцінювання

Завершальне (підсумкове) оцінювання у 1 класі проводиться в кінці навчального року і проводиться з метою визначення освітніх завдань для реалізації індивідуального підходу до дитини в процесі подальшого навчання. Форми і види перевірок вчитель обирає самостійно з урахуванням особливостей учнів класу(наказ №924 від 20.08.2018 р. «Про затвердження методичних рекомендацій щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 1 класу у Новій українській школі».

Всі види перевірних робіт учитель вміщує в учнівське портфоліо.

У класному журналі  справа після проведення перевірної роботи здійснювати запис:    Закріплення вивченого матеріалу. Списування( з української мови)

Закріплення вивченого. Розв’язування прикладів і задач.

Закріплення вивченого. Читання вголос.

В кінці навчального року робимо записи в свідоцтві досягнень і роздаємо один примірник батькам. За ІІ семестр, Рік виставляємо зар. (з маленької букви, в кінці крапка).                До уваги вчителів 4-х класів

  1. Проведення державної підсумкової атестації

Лист МОНУ №1/9-196 від 27.03.2019р. «Щодо методичних рекомендацій про проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти у 2018-2019 н.р.»

  1. Записи у класному журналі

Наказ МОНУ №412 від 08.04.2015р. «Інструкція щодо заповнення Класного  журналу для 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів».                             Дата проведення ДПА згідно календарних планів.

Справа в журналі – Підсумкова контрольна робота.

Державна підсумкова  атестація.

Після завершення навчального року:    ІІ семестр, Рік, ДПА.

Предмети, які не оцінюються –  за ІІ семестр і за рік записуємо – зар. (з малої букви і з крапкою).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *