Семінар-практикум вчителів освітньої галузі “Мистецтво”

16 квітня на базі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів художньо-естетичного циклу з теми «Формування мистецької компетен тності сучасного учня засобами впровадження інноваційних технологій».
Робота розпочалась з креативної арт-візитівки, презентації кабінету дитячої творчості та мистецького об’єднання “Асамбляж”.
У теоретичному блоці методист МК управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради М.Ковальчук ознайомила присутніх із планом роботи та акцентувала увагу на інноваційних технологіях в системі шкільної мистецької освіти, налаштувавши присутніх на плідну співпрацю в атмосфері творчості.
У практичному блоці учасники семінару відвідали:
1. Урок мистецтва з елеметами квесту в 9 класі “У пошуках білого птаха» ( вчитель Іванов Д.І.) В процесі якого учні, працюючи в групах по різних локаціях, узагальнили тему “Кіномистецтво”…
2. Мистецький КВК “Веселковий дивосвіт” для 7 класів, підготовлений педагогами Коваль Т.Г., Коротинським С.М. та Дрезднель О.В. Цікава конкурсна програма була насичена вокальними та хореографічними номерами. Під час КВК, у формі інтерв’ю, проведено зустріч з талановитою художницею Олесею Ніщук, що представила свою персональну виставку картин.
Присутні педагоги відмітили вдалий вибір теми, насичену робочу програму проведеного заходу.
Учасники семінару висловлюють щиру вдячність дирекції школи та вчителям мистецьких дисциплін за високу підготовку та проведення змістовного та цікавого семінару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *