Психолого-педагогічний супровід адаптації першокласників до умов Нової української школи

Організація психолого-педагогічного супроводу першокласників на етапі їх адаптації до умов навчання в Новій українській школі є одним з основних напрямків роботи фахівців соціально-психологічної служби ЗЗСО. Обговорення та вивчення теоретичних і практичних аспектів цього питання і стало темою дня у Томашівській ЗОШ І-ІІІ ст. та об’єднало практичних психологів та соціальних педагогів освітніх закладів Дунаєвецької міської ради, Смотрицької селищної ради та Дунаєвецької селищної ради на семінарі-практикумі фахівців СП-служб ЗЗСО.

Про прикладні аспекти організації психолого-педагогічного супроводу першокласників до умов навчання в НУШ фахівцям СП-служби розповіла методист МК управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Жучковська В.І.

Також учасники семінару мали змогу бути присутніми на занятті практичного психолога Томашівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Смик О.О. із першокласниками “Крокуємо дорогою адаптації”. Практичний психолог Дунаєвецького НВК “ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія” Сутковецька Т.Д. поділилася досвідом організації сприятливого психологічного мікроклімату в класах, де навчання ведеться за програмою “Інтелект України”.

Учасники семінару-практикуму вкотре отримали цінний досвід, масу позитивних емоцій та вражень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *