Калейдоскоп методичного об’єднання учителів початкових класів і вихователів ГПД

Третього січня на базі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.№3 відбулося засідання методичного об’єднання учителів 1-4 класів та вихователів ГПД.
   У ході інформаційно-аналітичного блоку були розглянуті питання :

-організація науково-методичної роботи з учителями початкових класів і вихователями ГПД у 2018 році та завдання на 2019 рік; нормативно-методичне забезпечення початкової освіти в контексті нового ДС, Концепції «Нова українська школа»( методист МК Валентина Заторжинська);
– особливості викладання навчальних предметів та організація освітнього процесу у 1-4 класах, на ГПД у ІІ семестрі 2018/2019 н.р. ( керівники МО – Наталія Мельничук, Наталія Стиран, Валентина Грубчак, Наталія Карловська, Лариса Павлевич).

У ході презентаційного блоку були проведені майстер-класи учителями, які атестуються на присвоєння та підтвердження педагогічних звань «учитель-методист» і « старший учитель»; заслухано досвіди роботи учителів, які атестуються на підтвердження і встановлення кваліфікаційних категорій « спеціаліст вищої категорії».

На присвоєння педагогічного звання «учитель-методист» атестується Алла Володимирівна Ковальчук – учитель Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.№3. Проведений майстер-клас на тему «Здоров’язбережувальні технології у початкових класах» схвально оцінений учасниками засідання.

На підтвердження педагогічного звання «старший учитель» атестуються двоє педагогів. Галина Володимирівна Михайлиця з Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» провела майстер-клас на тему: «Розвиток креативного мислення молодших школярів у класі «Інтелект». У ході практичної роботи з педагогами Галина Володимирівна продемонструвала відеозаписи фрагментів уроків зі своїми вихованцями.

Темою майстер-класу Раїси Іванівни Ільєвої, вчителя Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.№3, є: « Інтегровані уроки в початкових класах з використанням інтерактивних технологій і вправ з розвитку критичного мислення».

Презентували досвід своєї роботи учителі і вихователі ГПД, які атестуються на підтвердження або присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

Висловлюю усім подяку за участь у проведенні методичного калейдоскопу творчих досягнень педагогів початкової школи. Зичу неперевершених успіхів і звершення усіх задумів і планів у 2019 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *