Вдосконалюємо фахову майстерність

23 листопада 2018 року відповідно до плану роботи на базі Рудської гімназії було проведено засідання школи адаптації молодих педагогів, яка покликана сприяти підвищенню фахового рівня, розвитку творчого потенціалу молодого вчителя, удосконаленню майстерності, озброєнню новітніми знаннями, методикою та технологією навчання, а також – полегшити роботу вчителя і закохати його в  професію.  Тама засідання: «Формування умінь і ціннісних ставлень на уроках біології та природознавства». У роботі школи взяли участь 7 молодих педагогів з трьох громад, керівник даної форми роботи та методист.

Вчитель, Радомська А.В., яка працює в даному навчальному закладі 5 років, провела для учасників засідання відкритий урок по темі «Риби: особливості будови, способу життя». Слід відмітити належний рівень підготовки вчителя. Використання різних видів роботи сприяло зниженню втомленості учнів у процесі роботи та зацікавленності присутніх. При аналізі уроку молоді біологи відмітили позитивні сторони уроку, глибоко продумані вчителем.

Далі педагоги мали можливість взяти участь у тренінгу «Реалізація наскрізних змістових ліній на уроках біології», який підготувала методист біології та хімії.

Слід відмітити, що три педагоги, які займаються у ШКОЛІ АДАПТАЦІЇ МОЛОДИХ ПЕДАГОГІВ БІОЛОГІЇ ТА ХІМІЇ уже проатестувалися на ІІ кваліфікаційну категорію, але продовжують відвідувати засідання, які створюють умови для безперервного вдосконалення фахової освіти і кваліфікації молодих спеціалістів, підвищення їхньої компетентності, поглибленню знань з  теорії та методики навчання і виховання…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *