Екскурс в мистецтво

2 листопада  вчителі предметів”Мистецтво” та”Художня культура” ЗЗСО Дунаєвецької міської ради, Дунаєвецької селищної ради, Смотрицької селищної ради та керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Будинку творчості школяра,  в рамках співпраці між управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради  та Кам’янець-Подільським національним університетом  імені. І. Огієнка, відвідали кафедру образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва,  де зустрічались з кандидатом мистецтвознавства, членом Національної спілки художників України І.А. Гуцулом.

Іван Андрійович ознайомив педагогів з тенденціями розвитку сучасного мистецтва та презентував художні експозиції факультету. Приємно було бачити серед творів мистецтва, що експонуються у закладі, роботи нашого колеги  вчителя мистецтва  та керівника гуртків Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Діонісія Іванова.
Найкращі враження отримали учасники заходу  від перегляду дитячих художніх робіт та від екскурсії в Галерею мистецтв, де захоплювались творчістю майстрів “старої школи” та шедеврами  Б.Негоди та Н.Лашко.

А ще, була приємна подорож вуличками Старого міста, кава та розмови з цікавими людьми.
Така форма методичної роботи сподобалась педагогам.
” Благо, подароване нам мистецтвом,не в тому, чого ми навчились, а в тому, якими ми стаємо”. (О. Уайльд)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *