Школа молодого педагога початкової школи

25 вересня на базі НВК  «Морозівська ЗОШ І-ІІІ ст. –  ДНЗ» відбулося засідання Школи молодого педагога на тему: «Професійне становлення молодих педагогів у контексті реалізації Концепції «Нова українська школа».

У ході практичного модуля учасники засідання відвідали ранкову зустріч у 1 класі  «Хто такі друзі?» ( класовод Побережна Неля Володимирівна), фрагменти уроків природознавства у 2,3 класах ( класовод Свинарчук Ольга Рафаїлівна ) та української мови у 4 класі ( класовод Шеметова Алла Миколаївна).

Під час теоретичного модуля  опрацьовано з учителями  професійний стандарт на професію «Вчитель початкової школи». Керівник ШМП Катерина Шендерук  познайомила педагогів з новим Державним стандартом початкової освіти, за яким розпочали навчання цього року першокласники. Досвідом роботи з питання використання цікавих прийомів роботи у початкових класах поділилася вчитель Мвлієвецького НВК «ЗОШ І- ІІ ст., ДНЗ»   Лариса Михайлівна Христофор.

Завершилося засідання проведенням вправи «Трихвилинне есе» і підведенням підсумків роботи  Школи. На допомогу  у роботі молоді спеціалісти отримали міні-посібник з розробками відкритих занять і методичними порадами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *