Засідання методичного об’єднання фахівців соціально-психологічної служби

20 серпня 2018 року на базі Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» відбулося засідання методичного об’єднання фахівців соціально-психологічної служби Дунаєвеччини.

    

Основними питаннями, які були висвітлені на даному заході стали аналіз результатів діяльності спеціалістів соціально-психологічної служби за 2017-18 н.р. на основі складених в кінці року аналітико-статистичних звітів та обговорення нового Положення про психологічну службу у системі освіти України, а також основні завдання діяльності практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО на наступний 2018-19 н.р. з якими виступила методист МК Вікторія Жучковська.

Практична частина передбачала роботу в секціях над питаннями:

  • психологія НУШ – основні критерії готовності соціально-психологічної служби до змін, координатор роботи практичний психолог Мушкутинецької ЗОШ І-ІІІ ст., голова МО Квітко А.М.,
  • інклюзивна освіта – вимога часу, розробка рекомендацій з організації психологічно сприятливого середовища для учнів з особливими освітніми потребами., координатор роботи методист управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької МР Жучковська В.І.
  • Наприкінці заходу учасники МО взяли участь у міні-тренінгу «Керування емоційним станом – як ресурс стресостійкості»  (тренер голова МО Квітко А.М.),  сформували та прийняли рекомендації для роботи фахівців соціально-психологічної служби на наступний навчальний рік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *