Шкільний КВН стартував!

З метою розвитку дитячого та молодіжного руху КВНу в громаді, виявлення та підтримки юних обдарувань, їх цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля учнівської молоді 19 квітня в КЗ ДМР «Будинок творчості школяра» відбулась перша гра Клубу веселих та найкмітливіших (КВН-2018).

Весняний  тур КВНу на тему «І знову весна» об’єднав  4  шкільних команди, які спробували  свої сили у грі веселих та найкмітливіших: команда VIP    Нестеровецької ЗОШ (кер.Філь Т.В.), команда «Вперше, як востаннє» Великопобіянської ЗОШ (кер.Косовська Ю.В.), команда «Fashion  girl» Великожванчицької ЗОШ (кер.Овчарук Н.В.), команда «Чайка» Чаньківської ЗОШ І-ІІІст.(кер.Михальська Г.А.).

Команди змагались у трьох конкурсах: Візитка. Розминка. Домашнє завдання. Яскравим, творчим, насиченим був виступ кожної команди. Під час виступів команди зуміли повністю розкрити тему, оперуючи гумором, жартами, піснями та хореографічними мініатюрами.

За рішенням журі  команда «Чайка» Чаньківської ЗОШІ-ІІІст. визнана переможцем, інші команди нагороджено грамотами.

Звичайно, є  ще над чим працювати кожній команді для того,щоб досягти досконалості, набути певного досвіду канівського духу.

Щиро вітаємо всіх веселих і найкмітливіших старшокласників,які зуміли учасникам та глядачам  конкурсу подарувати безліч позитивних емоцій, задоволення та заряд енергії і ще раз доказати,що таланту і творчості нашої молоді немає границь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *