Семінар-практикум учителів англійської мови

11 квітня 2018 року на базі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум учителів англійської мови з питання розвитку комунікативної компетентності засобами міжкультурної комунікації.

Під час теоретичної частини учасники заходу ознайомились з основними аспектами проблемного питання семінару. Методист МК Прокопчук Л.В. також зупинилася на актуальних питаннях: способах підготовки учнів 9-х та 11-х класів до проходження ДПА з англійськлї мови, теоретичної підготовки учителів англійської мови до викладання у перших класах НУШ у 2018-2019 н.р. Вона провела тренінг з використання методики МАС у навчанні молодших школярів.

Учителі закладу під час практичної частини продемонстрували уроки в 11 класі по темі “Нобелівська премія” (Скибіцька Г.І.) та у 4 класі “Місця громадського користування” (Войцехівська В.В.), де використали найефективніші методи та прийоми формування іншомовної комунікативної компетентності.

Позакласний захід – конкурс “Чи знаєш ти Україну?” (Скибіцька Г.І.) засвідчив гарний рівень комунікативної компетентності, широку ерудицію та різнобічні таланти старшокласників Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *