Фізкультурно-оздоровчий напрямок

ФІЗКУЛЬТУРНО_ОЗДОРОВЧИЙ НАПРЯМОК, ЗАХОДИ

Другий місяць триває реалізація проєкту «Поруч» у Дунаєвецькій міській ТГ. Основна мета проєкту – забезпечити психосоціальну допомогу та підтримку дітям, молоді та сім`ям які постраждали від війни. Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки ЮНІСЕФ та інших благодійних фондів.
Географія проведення проєкту «Поруч» дуже широка. Згідно розкладу протягом липня – серпня місяця, можливість взяти участь у Проекті «Поруч» зможуть усі заклади освіти Дунаєвецької громади.
Заходи проходять в трьох локаціях : «Територія безпеки»; «Спортивна»; «Здоров`я та безпека».
Учасники мають можливість отримувати детальні корисні для здоров`я та безпеки знання, позмагатись у цікавих іграх, естафетах , знайти собі нових товаришів, друзів, почути спеціалістів, які реалізують даний проєкт.
Всі учасники отримують подарунки від організаторів та партнерів.

Хвилинки на природі

Юні шахматисти

ДІТИ – НАШЕ МАЙБУТНЄ. ВОНИ ПОВИННІ Й НАДАЛІ ВІЛЬНО ЖИТИ, ВЧИТИСЯ ТА РОЗВИВАТИСЯ

ПЕРЕМАГАЄМО РАЗОМ

ОСВІТНІЙ МАРАФОН ПРАКТИК: Роман Сандуляк

ПРОЄКТ «ПОРУЧ»

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ОНЛАЙН-УРОКИ ФІЗКУЛЬТУРИ JUNIOR РОЗПОЧАЛИСЯ завдяки нашим активним ВЧИТЕЛЯМ!

ШАХОВИЙ ТУРНІР

«ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ»

Якщо бажаєте долучитися до активностей спортивних онлайн-секцій, які здійснюються за підтримки ЮНІСЕФ в Україні, запрошуємо ознайомитися з розкладом на 27 червня – 1 липня 2022 року bit.ly/3nlxXfs.

Долучайтесь до онлайн-секцій у Zoom чи дивіться трансляції на YouTube. Займайтеся спортом та проводьте літо активно.

UNICEF Ukraine, Junior, Інститут модернізації змісту освіти МОН, Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України – КФВС МОН України, ФБУ – Федерація баскетболу України, Ukrainian Federation of Cheerleading and Cheersport, Федерація гандболу України/Ukrainian handball federation

Граємо в шахи